-دارچین ادویه و چاشنی پرطرفداری است که در همه منازل دیده می شود.

- سابقه مصرف و شناسائی آن به مصر باستان و به حدود دوهزار سال قبل از میلاد بر می‌گردد.

 این محصول انواع مختلفی دارد اما دو نوع آن بیشتر شناخته شده اند:
- دارچین سیلان که بسیار گرانقیمت است و عطر و طعم ملایم تری دارد که بومی سریلانکا است (تصویر سمت چپ)
- دارچین کاسیا که پوست ضخیم‌تر و تیره تری دارد و بومی چین است (تصویر سمت راست)

🍁 خواص دارچین:
✅ خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد
✅ دارچین قند خون را کاهش داده و اثرات ضد دیابتی از خود نشان می دهد
✅ یک آنتی اکسیدان قوی است و میتواند از بدن مقابل سرطان محافظت کند
✅ از بدن مقابل عفونت های قارچی و باکتریایی محافظت میکند
✅ خوشبو کننده طبیعی دهان

و اما دستورالعمل یک دمنوش متفاوت و جذاب رو با دارچین آماده کردیم که مطمئنا می پسندید👌

طرز تهیه دمنوش دارچین و سیب 🍎

مواد مورد نیاز:
2 فنجان آب
1/2 فنجان آب سیب له شده یا شربت سیب
2 رل دارچین
1 قاشق چایخوری میخک
2 عدد تی بگ چای سیاه
یک شیرین کننده سلیقه ای (عسل و انواع شیره و...)

طرز تهیه:
- آب ، آب سیب و دارچین و میخک را در یک قوری ترکیب کنید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کرده و 10 دقیقه بگذارید تا دم بکشد
- زیر قوری را خاموش کرده و کیسه های چای را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه دم بکشد سپس تی‌ بگ ها را برداشته و دمنوش را صاف کنید و شیرین کننده دلخواه را به آن اضافه کنید.
- در آخر دمنوش را در فنجان ریخته و با تکه های سیب و رول های دارچین تزئین کنید

- نوش جان -