خواص گیاه کنجد باعث شده است که آن را "ملکه دانه های روغنی" بنامند. روغن کنجد از دانه های کنجد خام تهیه می شود و دارای کاربردهای آشپزی ، دارویی و آرایشی است

خواص روغن کنجد:

سرشار از آنتی اکسیدان
ضد التهاب
حفظ سلامت قلب
کمک به کنترل قند خون
موثر در بهبود زخم و سوختگی


نکاتی در مورد آشپزی با روغن کنجد:
دانه روغن کنجد معمولی دارای نقطه دود حدود 410 درجه فارنهایت (210 درجه سانتیگراد) است ، بنابراین بدون اینکه تجذیه شود و یا بسوزد مناسب برای آشپزی در دماهای بالاست.

برای پخت گوشت و سبزیجات از روغن کنجد استفاده کنید. روغن کنجد را می توان مانند هر نوع روغن پخت و پز دیگری بکار برد.

تفت دادن رایج ترین روش طبخ با روغن کنجد است

بسیاری از دستورالعمل ها ابتدا روغن را با سس سویا یا نوع دیگری روغن ترکیب می کنند، اما الزامی نیست …


روغن کنجد و حفظ سلامت پوست:
روغن کنجد سفید را مستقیما روی پوست تمیز بمالید تا نرم شود.
نکته: لازم نیست مانند سایر روغنها آن را رقیق کنید

اگر پوست مستعد آکنه دارید برای این کار ابتدا لایه برداری کنید تا سلولهای مرده و خشک پوست از بین برود ، سپس یک تکه پنبه را به روغن آغشته کنید و سعی کنید آن را در مناطق خشک یا جای زخم بمالید و با این کار به حفظ رطوبت و نرمی پوست خود کمک کنید.


روغن کنجد و سلامت مو:
از روغن کنجد سفید به عنوان مرطوب کننده مو استفاده کنید. مقداری از روغن را روی پوست سر ماساژ دهید و بخش های خشک پوست و ساقه مو را با آن پوشش دهید. مانند روغن نارگیل و محصولات مشابه ، روغن کنجد برای براق و سالم نگه داشتن مو استفاده می شود. بعد از حدود 1 ساعت آن را بشویید.

بسیاری از افراد معتقدند روغن کنجد فواید دیگری مانند محافظت از مو در برابر اشعه های مضر آفتاب و آسیب های ناشی از افزایش سن دارد.

روغن کنجد را می توان با چیزهای دیگر مانند روغن بادام یا آلوئه ورا ترکیب کرد. تا موثرتر باشد.